twitter facebook google plus youtube

NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

Tottenham – Leicester LIVE STREAM (29.10.2016)

Nga në 16:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Tottenham – Leicester. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë England: Premier League.

Ndeshje Tottenham – Leicester është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

Comments are currently closed.