twitter facebook google plus youtube

NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

Middlesbrough – Bournemouth LIVE STREAM (29.10.2016)

Nga në 16:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Middlesbrough – Bournemouth. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë England: Premier League.

Ndeshje Middlesbrough – Bournemouth është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

Comments are currently closed.