twitter facebook google plus youtube

NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

Juventus – Napoli LIVE STREAM (29.10.2016)

Nga në 20:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Juventus – Napoli. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Italy: Serie A.

Ndeshje Juventus – Napoli është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

Comments are currently closed.