twitter facebook google plus youtube

NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

Dortmund – Schalke LIVE STREAM (29.10.2016)

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Dortmund – Schalke. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Germany: Bundesliga.

Ndeshje Dortmund – Schalke është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

Comments are currently closed.