NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

Serie A

Verona – Lazio LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Verona – Lazio. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Verona – Lazio është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Torino – Parma LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Torino – Parma. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Torino – Parma është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Atalanta – Napoli LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Atalanta – Napoli. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Atalanta – Napoli është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Cagliari – AC Milan LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Cagliari – AC Milan. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Cagliari – AC Milan është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

Fiorentina – Udinese LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Fiorentina – Udinese. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Fiorentina – Udinese është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Genoa – Juventus LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Genoa – Juventus. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Genoa – Juventus është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Inter – Sampdoria LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Inter – Sampdoria. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Inter – Sampdoria është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Palermo – Chievo LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Palermo – Chievo. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Palermo – Chievo është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

AS Roma – Cesena LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të AS Roma – Cesena. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje AS Roma – Cesena është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

Sassuolo – Empoli LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Sassuolo – Empoli. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Serie A. Ndeshje Sassuolo – Empoli është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Previous Posts