NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

ITALIA: Serie A

LIVE STREAMING Ndeshje Fiorentina – AS Roma

Nga në 21:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Fiorentina – AS Roma. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Fiorentina – AS Roma është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Fiorentina – AS Roma

Nga në 21:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Fiorentina – AS Roma. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Fiorentina – AS Roma është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Fiorentina – AS Roma

Nga në 21:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Fiorentina – AS Roma. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Fiorentina – AS Roma është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Juventus – Bologna

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Juventus – Bologna. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Juventus – Bologna është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Juventus – Bologna

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Juventus – Bologna. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Juventus – Bologna është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Juventus – Bologna

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Juventus – Bologna. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Juventus – Bologna është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje AC Milan – Livorno

Nga në 15:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të AC Milan – Livorno. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje AC Milan – Livorno është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Chievo – Sassuolo

Nga në 15:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Chievo – Sassuolo. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Chievo – Sassuolo është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Parma – Inter

Nga në 15:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Parma – Inter. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Parma – Inter është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE […]

 

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Atalanta – Verona

Nga në 15:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Atalanta – Verona. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë ITALIA: Serie A. Ndeshje Atalanta – Verona është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE […]

 

, , , , , , ,

Previous Posts