NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

Champions League

St. Patricks – Legia LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të St. Patricks – Legia. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje St. Patricks – Legia është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

Maribor – Zrinjski LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Maribor – Zrinjski. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje Maribor – Zrinjski është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Steaua – Stromsgodset LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 20:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Steaua – Stromsgodset. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje Steaua – Stromsgodset është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

HJK – Rabotnicki LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 19:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të HJK – Rabotnicki. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje HJK – Rabotnicki është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Ventspils – Malmo FF LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 19:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Ventspils – Malmo FF. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje Ventspils – Malmo FF është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

Aktobe – Dinamo Tbilisi LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 18:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Aktobe – Dinamo Tbilisi. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje Aktobe – Dinamo Tbilisi është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

Celtic – KR Reykjavik LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:45 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Celtic – KR Reykjavik. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje Celtic – KR Reykjavik është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

Debrecen – Cliftonville LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Debrecen – Cliftonville. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje Debrecen – Cliftonville është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në […]

 

, , , , , , ,

Zalgiris – Dinamo Zagreb LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:15 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Zalgiris – Dinamo Zagreb. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje Zalgiris – Dinamo Zagreb është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

HB Torshavn – Partizan LIVE STREAMING Ndeshje

Nga në 21:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të HB Torshavn – Partizan. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë Champions League. Ndeshje HB Torshavn – Partizan është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje […]

 

, , , , , , ,

Previous Posts