NDESHJET LIVE – DIREKT

Të gjitha ndeshjet në sport live këtu !

LIVE STREAMING Ndeshje Myjava – Presov

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Myjava – Presov. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë SLOVAKIA: Extraliga – Play Offs.

Ndeshje Myjava – Presov është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Alcobendas – Barcelona II

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Alcobendas – Barcelona II. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë SPAIN: Division de Honor Plata.

Ndeshje Alcobendas – Barcelona II është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Zeleznicar – Crvena Zvezda

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Zeleznicar – Crvena Zvezda. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë SERBIA: Superliga – Winners stage.

Ndeshje Zeleznicar – Crvena Zvezda është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje HIFK W – Dicken W

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të HIFK W – Dicken W. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë FINLAND: SM-sarja Women – Play Offs.

Ndeshje HIFK W – Dicken W është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Arka Gdynia – Zaglebie

Nga në 18:30 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Arka Gdynia – Zaglebie. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë POLAND: Polish Cup.

Ndeshje Arka Gdynia – Zaglebie është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Oldenburg – Cloppenburg

Nga në 18:15 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Oldenburg – Cloppenburg. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë GERMANY: Regionalliga North.

Ndeshje Oldenburg – Cloppenburg është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Kolin – Sokolov

Nga në 18:07 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Kolin – Sokolov. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë CZECH REPUBLIC: Czech 1.liga – Relegation.

Ndeshje Kolin – Sokolov është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Doprastav Bratislava W – Slavia Bratislava W

Nga në 18:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Doprastav Bratislava W – Slavia Bratislava W. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë SLOVAKIA: Extraliga Women – Play Offs.

Ndeshje Doprastav Bratislava W – Slavia Bratislava W është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje Humenne – Svidnik

Nga në 18:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të Humenne – Svidnik. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë SLOVAKIA: Extraliga – Play Offs.

Ndeshje Humenne – Svidnik është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

LIVE STREAMING Ndeshje HAOK Mladost – Mladost Kastel Luksic

Nga në 18:00 do të fillojë lojën e futbollit në mes të HAOK Mladost – Mladost Kastel Luksic. Loja e sotme është vetëm një vrojtim i ngjarjeve që do të vijnë dhe të luajnë në konkurrencë CROATIA: 1.A Liga – Play Offs.

Ndeshje HAOK Mladost – Mladost Kastel Luksic është transmetuar në TV, por faqja jonë ju lejon të shikojnë këtë VIDEO ndeshje LIVE në internet pa asnjë kosto.

, , , , , , ,

Previous Posts